Dirt 5 is een PlayStation 5 launch game

PlayStation 5 release wordt iets vuiler.

Ontwikkelaar Codemasters laat weten dat Dirt 5 een PlayStation 5 launch game is. De titel is dus beschikbaar bij de PlayStation 5 release.

Naast een PlayStation 5-versie komt de game ook naar Xbox Series X en hebben beide versies snellere laadtijden. Op de next gen consoles is de game bovendien te spelen in een 4K-resolutie aan 120fps. Wie de game bij de release op 10 november koopt voor PlayStation 4 of Xbox One kan later gratis upgraden naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dirt5-1

Wanneer je de next-gen upgrade van PlayStation 4 naar de PlayStation 5 overzet, kun je jammer genoeg enkel je Playgrounds-creaties meenemen. Alle andere progressie gaat jammer genoeg verloren. Xbox One-gebruikers hebben meer geluk, want zij mogen wel alle gemaakte progressie meenemen naar de Xbox Series X.

Dirt 5 is niet de enige PlayStation 4 game die je geen toegang meer geeft tot je eerdere progressie na een upgrade naar de PlayStation 5. Ontwikkelaar RGG Studio en Insomniac Games maakten namelijk eerder bekend dat Yakuza: Like A Dragon en Spider-Man save files van de PS4 niet overdraagbaar zijn naar de PlayStation 5.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Eerste FIFA 21 next-gen beelden getoond

Zweet en snot met nog meer detail.

Horizon Forbidden West komt in de tweede helft van 2021 uit

Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Returnal staan gepland voor begin volgend jaar.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread