Halo: The Master Chief Collection op Xbox Series X speelbaar in 4K aan 120 fps

Een meesterlijke upgrade?

Halo: The Master Chief Collection krijgt op 17 november een gratis upgrade naar Xbox Series X. Dat maakt Microsoft bekend via het officiële Xbox-twitterkanaal. De upgrade komt er zowel voor wie de game op Xbox One heeft als voor wie een Game Pass-abonnement bezit.

Dankzij de geoptimaliseerde versie van Halo: The Master Chief Collection is de single- en multiplayer op Xbox Series X speelbaar aan 120 fps in een 4K-resolutie. Daarnaast verbetert Microsoft ook de split-screen-modus. De gehele collectie krijgt daarbovenop ook cross-gen play en een aanpasbaar gezichtsveld.

De Halo: The Master Chief Collection is de ideale voorbereiding op de Halo Infinite release. De gehele collectie bevat namelijk Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach en Halo 4.

Welke Xbox Series X games er bij de Xbox Series X release nog allemaal een next-gen upgrade krijgen of gewoon te spelen zijn op de Xbox Series X, ontdek je op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread