XCOM 2 Collection aangekondigd voor iOS

Inclusief War of the Chosen.

Tijdens de afgelopen persvoorstelling van Apple is de XCOM 2 Collection voor iOS aangekondigd. Die collectie bevat de basisgame, de War of the Chosen uitbreiding en alle andere DLC en is vanaf 5 november beschikbaar.

De iOS-port is in handen van ontwikkelaar Feral Interactive. Om de game te spelen, heb je een iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus of eender welk ander toestel sinds de lancering van de iPhone X nodig. Speel je liever op een tablet, dan heb je een iPad Pro van 2017 of later nodig, of een andere iPad van 2019 of later.

De collectie kost 25 euro. In afwachting lees je in onze XCOM 2 review nog eens hoe Mathijs de loftrompet opsteekt over die game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Met onder andere Aragami 2 en Subnautica: Below Zero.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread