FIFA 21 meer digitaal dan fysiek verkocht

Digitale downloads scoren hoog.

FIFA 21 is de eerste FIFA-game die in het Verenigd Koninkrijk betere digitale verkoopcijfers kent dan fysieke. Dat onthullen de algemene Games Sales Data-statistieken.

Op vlak van fysieke verkoopcijfers doet FIFA 21 het 41% minder goed dan zijn voorganger. Dat compenseert de game echter met zijn digitale cijfers, die stijgen tegenover de vorige game met maar liefst 31%.

FIFA21DigitaleDownloads

Wil jij je ook graag aan FIFA 21 wagen, check dan zeker onze gidsen over de FIFA 21 Premier League - Top 20 beste spelers in de Premier League en FIFA 21 player ratings - Alle 5-sterren skill moves spelers

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread