Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In het Assassin's Creed Valhalla-verhaal speel je zowel met de mannelijke als vrouwelijke Eivor

Animus heeft eigen willetje.

Darby McDevitt, narrative director van Assassin's Creed Valhalla, onthult dat de standaardinstelling van de game je op bepaalde momenten laat wisselen tussen de mannelijke of vrouwelijke versie van Eivor. Welk geslacht je bij welke missie krijgt, hangt volledig af van de Animus.

In Assassin's Creed Valhalla is het zo voor de eerste keer in de reeks mogelijk om de animus te laten bepalen met welk geslacht je een missie speelt. Daarnaast is het echter ook mogelijk om permanent als de mannelijke of vrouwelijke versie van Eivor te spelen.

Op basis waarvan de Animus beslist, is momenteel een vraagteken. Voorlopig weten we enkel dat de Animus bij de standaardinstelling altijd voor 'de sterkste vrouwelijke of mannelijke memory-stream' kiest.

Daarnaast maakt Ubisoft ook bekend dat je in Assassin's Creed Valhalla de mythologische steden Asgard en Jotunheim bezoekt. Je kunt naar die plaatsen teleporteren via de zieneres Valka. Of die bezoekjes plaatsvinden tijdens het verhaal, de zijmissies of een uitbreiding is niet bekend.

Welke andere elementen Assassin's Creed Valhalla allemaal voor ons in petto heeft, lees je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties