Axiom Verge 2 release uitgesteld naar de eerste helft van 2021

Toch iets complexer dan gedacht.

Ontwikkelaar Thomas Happ laat via zijn blog weten dat de release van Axiom Verge 2 is uitgesteld naar de eerste helft van volgend jaar. Voor de vertraging verwijst Happ naar het coronavirus, maar ook naar enkele nieuwe features die meer tijd vragen dan verwacht.

Zo volgen vijanden in dit tweede deel dynamischere routes, wat uiteraard ook meer programmeerwerk vraagt. Ook de grafische stijl is deze keer een stuk complexer, wat 'vergaande implicaties heeft voor hoe de game er uitziet en aanvoelt'.

Axiom Verge 2 werd vorig jaar aangekondigd voor de Switch op de Nintendo Indie World Showcase. Het is nog onduidelijk naar welke platformen de game nog komt, maar Happ meldt in zijn blog alvast dat de game in de eerste helft van 2021 naar de Switch 'en andere platformen' komt, hopelijk in het begin van dat tijdsvenster en niet op het einde.

In dit tweede deel ontdek je de oorsprong van het Axiom Verge universum. In afwachting van de sequel lees je op onze site nog eens Randolfs Axiom Verge review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread