Genshin Impact krijgt in december nieuwe regio

En volgens de roadmap is er nog meer content op komst.

Ontwikkelaar MiHoYo heeft de roadmap voor Genshin Impact voor de komende maanden onthuld. Spelers mogen zich elke zes weken aan een grote nieuwe update verwachten, met als belangrijkste toevoeging een volledig nieuwe regio in december.

Update 1.1 komt op 11 november uit en voegt onder andere een encyclopedie en het Unreconciled Stars evenement toe aan de game. Op 23 december komt vervolgens update 1.2 uit die je toegang verschaft tot de nieuwe regio Dragonspire. Dat gaat opnieuw gepaard met een evenement dat spelers naar de nieuwe regio zal sturen.

Ook nadien mogen spelers zich geregeld aan nieuwe content verwachten. Update 1.3 staat gepland voor februari 2021 en zal het begin zijn van het Lantern Rite evenement.

Genshin Impact is sinds enkele weken beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Android en iOS. De free-to-play actie-RPG is momenteel enorm populair. Genshin Impact is zelfs de grootste nieuwe Chinese IP ooit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread