Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima speelt aan 60fps op PS5 dankzij Game Boost

Ghost of Frameshima.

De PlayStation 5-versie van Ghost of Tsushima is speelbaar aan 60 frames per seconde dankzij de Game Boost-functie. Dat maakt ontwikkelaar Sucker Punch bekend via Twitter.

Bij de release van de PlayStation 5 zal Ghost of Tsushima speelbaar zijn via backwards compatibility. Wie op de PS5 gebruikmaakt van de Game Boost-functie krijgt de kans om de frames per seconde te verhogen naar 60.

Daarnaast is het verder ook mogelijk om je save files van de PlayStation 4-versie over te dragen naar de PlayStation 5. Daar stopt het niet, want volgens de ontwikkelaar krijgen ook de laadtijden van Ghost of Tsushima een flinke boost op de PlayStation 5.

Dat de PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima via backwards compatibility te spelen is op de PlayStation 5 is niet zo verwonderlijk. Sony liet namelijk al weten dat de overgrote meerderheid van PS4-games te spelen is op de PS5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Ghost Of Tsushima

PS4

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties