Gamereleases oktober 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder andere Star Wars: Squadrons en FIFA 21.

De herfst is net begonnen en een nieuwe generatie consoles is in aantocht. September bracht onder meer Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 en Marvel's Avengers, maar wat heeft de komende maand voor je in petto? Hieronder vind je de opvallendste gamereleases van oktober 2020.

Star Wars: Squadrons

Datum: 2 oktober 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One, VR

Na Star Wars Jedi: Fallen Order komt Electronic Arts wederom met een nieuwe game in de Star Wars-franchise. In Star Wars: Squadrons kruip je in de cockpit van verschillende starfighters om lekker tussen de sterren huis te houden. De game is vooral interessant als je een VR-headset bezit. Zowel de pc- als PS4-versies zijn namelijk in VR te spelen.

Baldur's Gate 3

Datum: 6 oktober 2020
Platform(s): pc

Na het legendarische Divinity Original Sin 2 werkt ontwikkelaar Larian Studios aan een vervolg binnen de Baldur's Gate-reeks. Het nieuwe Dungeons & Dragons-avontuur draait volledig om de Illithids, oftewel 'mind flayers', die alles willen corrumperen. Het is overigens nog niet de volledige release, maar een Early Access. Oorspronkelijk zou de Early Access in september uitkomen, maar de Baldur's Gate 3 Early Access is uitgesteld.

FIFA 21

Datum: 9 oktober 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

De bladeren vallen van de bomen, dus is het weer tijd voor de jaarlijkse uitgave van FIFA 21. Dit keer met Kylian Mbappé op de cover. Volgens Electronic Arts zijn er ten opzichte van het vorige deel enkele subtiele verschillen. Er komt namelijk een nieuw systeem om te dribbelen en is er aan de positionering van de spelers gesleuteld. Oh, en Volta en FUT zijn natuurlijk van de partij.

Mario Kart Live: Home Circuit

Datum: 15 oktober 2020
Platform(s): Switch

De opvallendste game in deze lijst is natuurlijk Mario Kart Live: Home Circuit. Nintendo zou Nintendo niet zijn zonder gekke experimentjes. De Japanse spellenboer komt namelijk met speelgoedauto's op de proppen. Door middel van de ingebouwde camera in de karts kun je heel simpel je woonkamer in een racebaan veranderen. Perfect om tijdens de kerst onder de boom te leggen.

Ghostrunner

Datum: 27 oktober 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Wat krijg je als je Mirror's Edge en Superhot kruist? Dat vroegen de ontwikkelaars van Ghostrunner zich ook vast af. Ghostrunner is een 'first-person cyberpunk game', waarin snelle actie en vlijmscherpe gameplay centraal staan. In de game is het de bedoeling om de Dharma Tower te beklimmen en wraak te nemen op Mara the Keymaster.

World of Warcraft: Shadowlands

Datum: 27 oktober 2020
Platform(s): pc

Update: World of Warcraft: Shadowlands is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Origineel: Iedere WoW-speler weet het natuurlijk al, maar de volgende uitbreiding van Blizzards succesvolle MMO komt eraan. Shadowlands is alweer de achtste expansie en heeft deze keer het hiernamaals als bestemming. Daar sluit je je aan bij een van de vier Covenants, het nieuwste paradepaardje van World of Warcraft. Tot slot kun je de eindeloze toren Torghast, Tower of the Damned beklimmen. Lok' tar ogar!

Watch Dogs Legion

Datum: 29 oktober 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One, Stadia

Watch Dogs gaat deze keer naar Londen. Daar is de Britse overheid gevallen en deelt de corrupte militaire organisatie Albion de lakens uit. Je krijgt zelfs de taak om een lokale tak van DedSec op te richten en Albion voor eens en voor altijd uit te schakelen. Maak je borst maar nat.

Ook interessant...

  • Crash Bandicoot 4: It's About Time (2 oktober, PlayStation 4, Xbox One)
  • Age of Empires 3: Definitive Edition (15 oktober, pc)
  • Cloudpunk (15 oktober, PlayStation 4, Switch, Xbox One)
  • Amnesia: Rebirth (20 oktober, pc, PlayStation 4)
  • Doom Eternal: The Ancient Gods Part One DLC (20 oktober, pc, PlayStation 4, Xbox One)

De opvallendste gamereleases van september 2020 lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread