Spider-Man: Remastered verandert het gezicht van Peter Parker

Dag John, hallo Ben.

Marvel's Spider-Man: Remastered heeft enkele belangrijke grafische wijzigingen gekregen, maar de meest in het oog springende is het nieuwe gezicht van Peter Parker.

Volgens ontwikkelaar Insomniac werkte het graag met oorspronkelijk model John Bubniak, maar wou het een betere match met de facial capture van stemacteur Yuri Lowenthal. Daardoor is Ben Jordan nu het nieuwe model voor Peter Parker in Spider-Man Remastered.

Voorts heeft de game nu meer gedetailleerde gebouwen, reflecties die werken met ray-tracing en betere schaduwen. Ook de weerseffecten zijn drastisch gedetailleerder.

De remaster beschikt over een Performance Mode die aan 60fps draait, extreem snellere laadtijden, Spatial 3D Audio op headsets zoals de Sony Pulse 3D Headset en nieuwe functies voor de DualSense PS5 controller.

Als je Spider-Man: Remastered wilt spelen, dan moet je goed opletten welke versie je koopt. Sony vraagt 20 euro voor een PS4-naar-PS5 upgrade. Ook zijn je Spider-Man PS4 save files niet overdraagbaar naar de PS5.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread