Dit zijn de PlayStation Plus games in oktober

Bloedzuiger.

Sony heeft de PlayStation Plus games voor de maand oktober bekendgemaakt. Volgende maand zijn Need for Speed: Payback en Vampyr gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Need for Speed: Payback komt oorspronkelijk uit 2017 en slaat volgens de Need for Speed: Payback review van Sander op alle fronten de plank mis. De game werd vorig jaar opgevolgd door Need For Speed: Heat, die ook niet boven de middenmoot uitsteeg. Sindsdien staat Criterion Games weer aan het roer van de reeks.

ps_plus_oktober

Vampyr is het ambitieuze avontuur van ontwikkelaar Dontnod Entertainment. De ontwikkelaar is onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle game Life is Strange. Ons oordeel lees je in de Vampyr review van Michiel.

Beide games zijn vanaf dinsdag 6 oktober beschikbaar. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand september claimen. Momenteel zijn dat PlayerUnknown's Battlegrounds en Street Fighter 5.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread