Eerste Microsoft Flight Simulator update verbetert de kaart van Japan

Verken Japan vanuit de lucht.

Microsoft Flight Simulation krijgt op 29 september een eerste gratis update met zes Japanse steden. Dat hebben Microsoft en ontwikkelaar Asobo Studio tijdens de Tokyo Game Show Xbox stream aangekondigd.

Flight Simulator World Update 1 maakt je vluchten over Japan nog realistischer dankzij een digitale hoogtekaart. Daarnaast krijgen zes Japanse steden (Sendai,Takamatsu,Tokushima,Tokyo,Utsunomiya en Yokohama) 3D-foto's in een hoge resolutie en zijn zes luchthavens (Hachijojima, Kerama, Kushiro, Nagasaki, Shimojishima, en Suwanosejima) handmatig aangepast.

Buiten het mooie Japan te ontdekken kunnen spelers ook aan de slag met nieuwe landing uitdagingen. Wil je jezelf helemaal onderdompelen in je virtuele cockpit? Lees dan hier onze Flight Simulator controller aanbevelingen.

Artikel geschreven door Jim Dae.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread