Hades is al meer dan een miljoen keer verkocht

Van de hel naar de hemel.

Roguelite actiegame Hades is al meer dan een miljoen keer verkocht. Dat maakt ontwikkelaar Supergiant Games bekend via Twitter. Vorige week donderdag verliet de pc-versie van de game onaangekondigd Early Access. Diezelfde dag lanceerde de game ook voor de Switch.

Tijdens de Early Access-periode ging de game al 700.000 keer over de toonbank. Sinds de finale release voor de pc en Switch kwamen daar nog eens 300.000 exemplaren bij, waardoor de teller nu al meer meer dan een miljoen staat.

Supergiant Games maakt eerder ook Bastion, Transistor en Pyre. In 2018 lanceerde Hades in Early Access als launchgame voor de Epic Games Store. In de game probeer je als de zoon van de Griekse god Hades te ontsnappen uit de onderwereld.

De titel combineert een indrukwekkend assortiment aan wapens, vijanden en vaardigheden met de typische narratieve kracht van Supergiant Games. De helft van onze redactie is intussen alvast helemaal in de ban van Hades.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread