Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League vanaf 23 september free-to-play

Knalt uit de gratis startblokken.

Rocket League wordt vanaf 23 september free-to-play op de Epic Games Store, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Dat maakt Psyonix bekend via een toepasselijk filmpje.

Naar aanleiding van het nieuwe verdienmodel krijgt de game ook cross-progression en kun je je voorwerpen en gemaakte progressie overzetten naar elk mogelijk platform. Wie Rocket League al heeft, krijgt op 23 september een Legacy Status en bijbehorende voorwerpen.

Daar stopt het echter niet, want op 23 september introduceert Psyonix ook de Rocket Pass voor Season 1. Daarmee kunnen jij en je vrienden deelnemen aan toernooien en speel je via Game-Wide Challenges voorwerpen en ervaringspunten vrij.

Cover image for YouTube videoRocket League® Free To Play Cinematic Trailer

Het was al langer geweten dat Rocket League gratis wordt. Eerder dit jaar maakte Psyonix al bekend dat de gratis versie voor een verbeterd hoofdmenu zorgt en dat Rocket League vanaf 23 september niet meer te koop is via Steam.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rocket League

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties