Black Legend aangekondigd

Van Belgische makelij! 

De Belgische ontwikkelaar Warcave kondigt Black Legend aan. Die turn-based RPG komt in 2021 uit voor Playstation 4, Playstation 5, pc, Switch, Xbox One en Xbox Series X en S.

We kennen de ontwikkelaar uit Geel van War Party, een strategische game in een prehistorische wereld. Met Black Legend neemt hij je mee naar de Belgische en Nederlandse folklore van de zeventiende eeuw. Je verkent de stad Grant, die allerlei duistere steegjes en unieke districten bevat. Daarnaast zijn er ook tal van gevaren zoals waterduivels, witte wieven en Halewijn.

Om die mythische wezens te verslaan, gebruikt het spel een turn-based gevechtssysteem waarbij de nadruk op realistische, alchemistische aanvallen ligt. Je speelbare huurlingen zijn volledig aan te passen met uitrustingen en een mix van 15 verschillende vechtstijlen.

Artikel geschreven door Jim Dae.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread