Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger uit

Val-tastisch nieuws!

Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger dan eerder was aangekondigd. De game komt nu op 10 november uit voor pc, Playstation 4, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S. Dat maakt Ubisoft bekend naar aanleiding van de aankondiging van de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S.

Door deze beslissing wordt Assassin's Creed Valhalla een launchtitel voor de Xbox Series X. Of de game ook een launchtitel wordt voor de PlayStation 5, hangt af van Sony en de releasedatum van zijn nieuwe console.

Assassin's Creed Valhalla draait op de Xbox Series X aan 30 fps op een 4K-resolutie. Daarnaast krijgt de next-gen versie snellere laadtijden, verbeterde textures en schaduwen. Verder ondersteunt de game Smart Delivery. Als je de game op de Xbox One koopt, krijg je dus een gratis next-gen upgrade naar de Xbox Series X en Xbox Series S.

Dankzij de cross-save-functie kun je vervolgens je gemaakte progressie meenemen en moet je niet opnieuw beginnen als je van de Xbox One naar de Xbox Series X of Xbox Series S overschakelt. Alle andere informatie over Assassin's Creed Valhalla vind je op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread