Xbox Series X lanceert op 10 november

Prijs eveneens onthuld.

Microsoft heeft eindelijk de releasedatum en de prijs van de Xbox Series X onthuld. De nieuwe console lanceert op 10 november en kost 500 euro. Vanaf 22 september kun je een pre-order plaatsen.

De releasedatum is geen verrassing. Eerder vandaag maakte Microsoft immers al bekend dat de Xbox Series S release eveneens op die dag valt.

Ook de prijs ligt in de lijn van de verwachtingen. De Xbox One kostte bij de lancering eveneens 500 euro. Die console kwam echter wel standaard gebundeld met de Kinect.

12

De Xbox Series X richt zich op wie games wil spelen in een 4K-resolutie aan 120 frames per seconde. De goedkopere Xbox Series S is dan weer bedoeld voor 1440p-resoluties, eveneens aan 120 frames per seconde. Dankzij het Xbox Play Anywhere programma zijn ook alle games die momenteel nog uitkomen voor de Xbox One automatisch speelbaar op de nieuwe consoles.

Wil je meer weten over de nieuwe consoles van Microsoft? Op onze site lees je alles over de Xbox Series X specs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread