Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Bros. komt opnieuw uit als battle royale

Super Mario ontmoet battle royale.

Naar aanleiding van de 35e verjaardag van Super Mario kondigt Nintendo de battle royale-titel Super Mario Bros. 35 aan voor de Nintendo Switch. De game krijgt zo dezelfde behandeling als het eerder uitgebrachte Tetris 99.

Zoals de titel al doet vermoeden, nemen 35 spelers het in Super Mario Bros. 35 tegen elkaar op en wint degene die als laatste overblijft. daarvoor kun je onder andere verslagen vijanden op het parcours van een van je concurrenten droppen.

Net zoals in de oorspronkelijke game maak je gebruik van tijdelijke in-game power-ups. Daarnaast krijg je ook toegang tot vier verschillende strategieën die je een aanvallende, verdedigende, verzamelende of willekeurige speelstijl aanmeten. Die speelwijzes zouden de kans op de overwinning iets groter moeten maken.

Bekijk op YouTube

Super Mario Bros. 35 is gratis te spelen voor wie een Nintendo Switch Online-abonnement heeft. Er zit echter wel een addertje onder het gras, want de game is enkel te spelen van 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.

Er komen nog wel meer Super Mario-titels terug. Zo is de originele game binnenkort ook te spelen op de nieuwe Game & Watch handheld.

Read this next