WIN Pokémon TCG Sword & Shield: Darkness Ablaze packs

Zet je in lichterlaaie.

De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield: Darkness Ablaze is sinds 14 augustus uit. Ter ere van die release mogen we 2 Starter Packs en 5 Booster Packs weggeven aan een gelukkige winnaar.

1

Dankzij de nieuwe Sword & Shield: Darkness Ablaze-uitbreiding kun je genieten van onder andere 7 nieuwe Pokémon VMAX kaarten, 14 krachtige Pokémon V en 9 full-art Pokémon V. Daarnaast kun je in deze uitbreiding aan de slag met Charizard VMAX, Grimmsnarl VMAX en de Legendary Pokémon Eternatus VMAX in zijn speciale Eternamax-vorm.

Wil je kans maken op de 2 Starter Packs en 5 Booster Packs? Stuur dan een mailtje naar jasper.segers(@)eurogamer.be en laat ons weten wat jouw favoriete Pokémon is en waarom. De bedenker van het meest originele antwoord krijgt alle zeven card packs.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread