The Division tijdelijk gratis via Uplay

Gratis met apocalyptische proporties.

The Division is tot 7 september gratis te downloaden voor de pc. Nadien mag je de game dus voor altijd houden. Dat maakt Ubisoft bekend via het twitterkanaal van The Division 2.

The Division lanceerde in 2016 en vertelt het verhaal van een pandemie die de samenleving zoals we die kennen, vernietigt. Daardoor zijn de met sneeuw bedekte straten van Manhattan omgetoverd tot een heuse Quarantine Zone.

Om die reden wordt de geheime The Division-eenheid opgericht. Als lid van The Division voer je missies uit om burgers te beschermen en de samenleving te redden. In ruil daarvoor krijg je loot, load-outs, perks en ervaringspunten. Daarnaast is het mogelijk om missies te voltooien door online samen te werken met andere spelers.

Ondertussen is er ook een vervolg op de game. Alle informatie daarover vind je in onze The Division 2 review en The Division 2: Warlords of New York review.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread