Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario 3D All-Stars met Super Mario 64, Sunshine en Galaxy aangekondigd

Let's-a go!

Nintendo heeft Super Mario 3D All-Stars aangekondigd. Die collectie bestaat uit drie games: Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy.

De games zijn destijds respectievelijk op de Nintendo 64, GameCube en Wii uitgekomen. In de Switch-versie krijgen de games verbeterde HD-graphics, Joy-Con-besturing en een muziekspeler met alle soundtracks.

Super Mario 3D All-Stars is echter slechts tijdelijk verkrijgbaar. Van 18 september 2020 tot en met 31 maart 2021 kun je de collectie zowel fysiek als digitaal kopen, nadien niet meer.

Bekijk op YouTube

Het was al bekend dat er een Nintendo Direct met de aankondiging van Super Mario remasters zou komen, maar de officiële onthulling komt toch redelijk onverwachts.

Ter gelegenheid van de 35e verjaardag van Super Mario Bros. heeft Nintendo nog veel meer Mario-nieuws onthuld. Zo is onder meer Super Mario 3D World + Bowser's Fury en Mario Kart Live: Home Circuit aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties