Ubisoft kondigt datum volgende Ubisoft Forward aan

Om naar uit te kijken.

Ubisoft laat weten dat de volgende Ubisoft Forward op woensdag 10 september doorgaat. Vanaf 21:00 uur is de show te bekijken via Twitch, YouTube en de Ubisoft website.

Tijdens de show komen er nieuwe aankondigingen over Watch Dogs: Legion, Hyper Scape en Rainbow Six Siege. Daarnaast kom je ook meer te weten over het langverwachte Gods & Monsters -dat vanaf nu waarschijnlijk Immortals: Fenyx Rising heet- en komen er ook enkele nieuwe onthullingen aan bod.

Er is ook een pre-show. Die start om 20:00 uur en daarin neemt het Ubisoft nieuwsteam het in een Brawlhalla match op tegen het team van ontwikkelaar Blue Mammoth Games. Daarnaast krijg je in de show ook updates over Roller Champions, For Honor, The Division 2 en Ghost Recon Breakpoint.

Log je tijdens de Ubisoft Forward stream in op je Ubisoft account, dan krijgt je beloningen afhankelijk van hoe lang je naar de stream kijkt.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread