Ratchet & Clank: Rift Apart speelbaar aan 60fps

Ten koste van een lagere resolutie.

Insomniac Games laat in een interview en op Twitter weten dat Ratchet & Clank: Rift Apart ook te spelen is aan 60fps.

Tijdens een interview met Famitsu vermelden Creative Director Marcus Smith en Lead Designer Mike Daly dat Ratchet & Clank: Rift Apart te spelen is aan 60 fps , maar wel ten koste van een lagere resolutie.

De tot nu toe getoonde gameplay draaide aan 30 fps op een 4K-resolutie. Hoeveel lager de resolutie precies is als je de game aan 60 fps speelt, maakte Insomniac niet bekend.

Er is nog Ratchet & Clank: Rift Apart-nieuws. Zo toonde Insomniac Games tijdens Gamescom nieuwe Ratchet and Clank: Rift Apart gameplay. Daarin ontmoet Clank het vrouwelijke hoofdpersonage van Ratchet and Clank: Rift Apart.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread