Call of Duty: Black Ops Cold War campagne bevat character editor

En een genderneutraal verhaal.

De Call of Duty: Black Ops Cold War campagne bevat een character editor en keuzemogelijkheden die impact hebben op het verhaal. Dat maakte Activision woensdag bekend bij de onthulling van de game.

Bij het maken van je personage kun je je huidskleur, psychologisch profiel en geslacht kiezen. Bij dat laatste kun je ook kiezen voor classified. In dat geval krijg je een genderneutrale stem te horen. De verschillende psychologische profielen geven dan weer extra voordelen, zoals de mogelijkheid om sneller te richten of om langer te sprinten.

Dankzij de keuzemogelijkheden krijg je de kans om missies op verschillende manieren te voltooien. Daarnaast krijg je in dialogen ook verschillende opties, die niet alleen het verhaal, maar ook het einde beïnvloeden.

Dat verhaal speelt zich af in 1981 en draait rond een samenzwering waarbij Perseus de 'machtsverhoudingen in de wereld wil destabiliseren en de loop van de geschiedenis probeert te veranderen'. Om die mysterieuze persoon op te sporen en tegen te houden, trek je naar Oost-Berlijn, Turkije, Vietnam Moskou.

Naast details rond de singleplayer loste Activision eerder ook informatie over de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer en de Call of Duty: Black Ops Cold War release.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread