Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys cheaters krijgen niet langer vrij spel

Detectie van cheaters wordt verbeterd.

Fall Guys is dé hit van deze zomer, maar dat bezorgt ontwikkelaar Mediatonic ook kopzorgen. Veel spelers betekent immers ook veel cheaters, maar Mediatonic laat weten dat de tijden waarin zij vrij spel krijgen ten einde komen.

Valsspelers kunnen via cheats in Fall Guys onder andere sneller zijn, teleporteren, of zelfs vliegen. Dat leidt natuurlijk tot enorme frustratie bij vele spelers, die door het gebrek aan afstraffing door de ontwikkelaar regelmatig het recht in eigen handen nemen.

Gelukkig is dat binnenkort dus niet langer nodig. Eerder deze maand maakte Mediatonic al bekend dat er betere tools in ontwikkeling zijn om cheaters te detecteren, maar omdat cheaters pas geband worden uit de game na afloop van de match hebben spelers nog steeds last van games die onmogelijk te winnen zijn.

Daar komt in een volgende patch verandering in. Spelers die betrapt worden op het gebruik van cheats en hacks zullen onmiddellijk uit de match verwijderd worden én geband worden.

Ook kunnen spelers nietlangerr gebruik maken van Steam Family Sharing om het bansysteem van Fall Guys te omzeilen. Een permanente oplossing is er momenteel nog niet, maar als voorlopige oplossing wordt de Family Sharing feature voor de game tijdelijk uitgeschakeld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.
Reacties