Bruen MK9 krijgt een zware nerf in Modern Warfare en Warzone

Niet langer het allesdoenertje.

Infinity Ward heeft één van de sterkste wapens uit Call of Duty: Modern Warfare en Warzone generfed: de Bruen MK9.

De Bruen MK9 werd in april toegevoegd aan de game en werd meteen populair. Het wapen is een LMG (Light Machine Gun) maar met de juiste attachements konden spelers de accuracy, mobility en reload time verbeteren zodat de Bruen MK9 zich eerder liet gebruiken als een sterkere assault rifle.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft nog geen exacte details vrijgegeven over hoeveel zwakker het wapen precies wordt, maar data miners hebben al verschillende zaken ontdekt.

Vooral de damage range van de Bruen moet eraan geloven. Het geweer heeft nu een veel lagere maximum damage range. Die zakt van 42 meter naar 27 meter. Met andere woorden: het wapen is nutteloos als je tegenstander verder dan 30 meter van je af staat.

Verder is ook de FAL aangepast. Die populaire assault rifle doet nu meer damage bij headshots maar minder damage bij bodyshots op korte afstand. Het lijkt er dus op dat de FAL de leegte moet invullen die de Bruen MK9 achterlaat op lange afstand.

Andere LMG's zoals de Holger-36 en de M91 zijn ook sterker gemaakt. De Holger-36 doet damage op grotere afstand en gaat sneller in ADS terwijl de M91 nu meer damage doet op korte afstand. Hiermee worden LMG's in het algemeen wat interessanter.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread