Halo Infinite release uitgesteld naar volgend jaar

Geen launchtitel voor de Xbox Series X meer.

Microsoft en 343 Industries laten via Twitter weten dat de Halo Infinite release wordt uitgesteld naar volgend jaar. normaal gezien zou de game eind dit jaar uitkomen als launchtitel voor de Xbox Series X, maar dat gaat dus niet door. De release van de nieuwe console staat wel nog steeds voor dit jaar gepland.

Volgens 343 Industries-topman Chris Lee heeft de game omwille van het coronavirus en het daaraan gekoppelde thuiswerk heel wat vertraging opgelopen. Daardoor is het voor de gezondheid van de ontwikkelaars en de kwaliteit van de game niet verantwoord om hem nog dit jaar uit te brengen.

Vermoedelijk speelt echter ook de reactie van de fans op de eerste Halo Infinite gameplay een rol. Zowel de graphics als de gameplay werden immers zeer matig ontvangen. 343 Industries gaf na die reacties al toe dat er nog heel wat werk aan de winkel is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread