Dr Disrespect streamt weer, maar niet op Twitch

Two-Time Champion is terug van weggeweest.

Na een tijdelijke afwezigheid streamt Dr Disrespect opnieuw. De populaire streamer was afgelopen weekend voor het eerst sinds zes weken live via YouTube te volgen.

Het was zijn eerste livestream sinds de Dr Disrespect ban op Twitch. Op het hoogtepunt keken meer dan 500.000 mensen naar de stream.

Op de hamvraag waarom hij van Twitch verbannen is, kon Dr Disrespect niet veel zeggen. "We hebben nog steeds geen idee. (...) Geen communicatie vooraf. Geen handreiking. Niks. Boem. Klaar."

Over eventuele vervolgstappen is Guy 'Dr Disrespect' Beahm verder voorzichtig in zijn woordkeuze. Hij geeft aan dat de juristen er achter de schermen druk mee bezig zijn en er verder niks over wil zeggen.

Het is verder niet duidelijk wanneer Dr Disrespect zijn volgende livestream is en ook niet of het in het vervolg exclusief op YouTube zal zijn. Wat wel vaststaat, is dat de populaire streamer in ieder geval doorgaat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread