IO Interactive onthult alle Hitman 3 locaties

Een reis rond de wereld.

IO Interactive heeft in een blogpost de resterende locaties in Hitman 3 onthuld. Eerder was al geweten dat je in de game naar Chongqing, Dartmoor en Dubai trekt. Daar komen nu ook Berlijn (Duitsland), Carpathian Mountains (Roemenië) en Mendoza (Argentinië) bij.

In Berlijn verkent Agent 47 het Duitse nachtleven met onder andere een rave party. Mendoza is de voorlaatste missie in de game en bevat rutsgevende landschappen vol wijngaarden. In de laatste missie trek je naar de Carpathian Mountains. Over die laatste missie onthult IO Interactive voorlopig nog geen details.

Je hoeft in elk geval niet lang meer te wachten om met Hitman 3 aan de slag te gaan. De game komt immers op 20 januari uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Op de PlayStation 4 heb je bovendien ook de mogelijkheid om Hitman 3 in VR te spelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokťmon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokťmon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread