Skater XL bevat een achievement waarvoor je meer dan honderd dagen moet spelen

Skaten tot je erbij neervalt.

Skater XL bevat een achievement/trophy die je pas na meer dan honderd dagen te spelen kunt ontgrendelen.

Als je naar het achievement/trophy-scherm van de game gaat, dan vind je daar de Around the World-achievement/trophy. Om die te ontgrendelen moet je maar liefst 40.075 kilometer bij elkaar skaten. Door de game gewoon te spelen, zou dat ongeveer 2700 uur of iets meer dan honderd dagen in beslag nemen.

Om die tijd te reduceren, kun je een elastiekje rond je controller binden die de X-knop continu induwt. Als je dat doet, neem de achievement 'slechts' 46 dagen in beslag. Een aantal spelers hebben deze methode getest en laten weten dat de teller op die manier na 12 à 15 uur met 1% stijgt.

Naast een achievement/trophy die meer dan honderd dagen in beslag neemt, bevat Skater XL drie door de community ontwikkelde levels.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread