Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spider-Man komt naar de PlayStation-versie van Marvel's Avengers

Exclusieve DLC in 2021.

Sony en Crystal Dynamics maken via een post op de PlayStation blog bekend dat Spider-Man exclusief naar de PlayStation-versie van Marvel's Avengers komt. De gratis DLC komt begin 2021 uit voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over de gameplay blijft Crystal Dynamics voorlopig vaag. Het is dus ook niet duidelijk of het over dezelfde Spider-Man als die in Marvel's Spider-Man van Insomniac Games gaat. Dat zou zeker niet onlogisch zijn, aangezien later dit jaar ook de Miles Morales standalone uitbreiding voor die game lanceert.

De aankondiging is ongetwijfeld een zure appel voor wie geen PlayStation bezit, maar geen zorgen. Crystal Dynamics heeft al laten weten dat er via DLC nog heel wat nieuwe personages naar Marvel's Avengers komen. Zo is vorige week alvast de Marvel's Avengers Hawkeye DLC aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties