Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 update al te preloaden op PS4

De rest valt voorlopig uit de oorlogsboot

De Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 update voor de Playstation 4 is al te preloaden door sommige spelers. Dat melden verschillende PlayStation 4-gebruikers op Reddit.

Enkele PlayStation 4-gebruikers kregen een melding dat de Season 5 patch van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare gedownload kan worden.

Die patch is 36 gigabytes groot en is voorlopig enkel te downloaden, pas op woensdag kun je hem installeren.Op die dag gaat Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 van start.

Pc- en Xbox One-gebruikers krijgen de melding voorlopig niet en moeten dus nog eventjes geduld uitoefenen. Vervelend voor die gamers, maar door geleidelijk aan de preload beschikbaar te maken, zorgt Activision ervoor dat de servers niet overbelast raken.

Activision lijkt dan ook het advies van fans ter harte te nemen. In het verleden was preloaden niet altijd mogelijk, wardoor de servers vaak overbelast raakten. Spelers waren dat grondig beu en vroegen aan Activision om preloaden voortaan mogelijk te maken.

Bekijk op YouTube

Read this next