Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 startdatum bekend

Nog een weekje wachten!

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 5 starten officieel op 5 augustus 2020. Dat maakt ontwikkelaar Infinity Ward bekend.

Er staat veel te gebeuren in het vijfde seizoen van de games. In Warzone gaat de nuke die in de bunkers gevonden werd ontploffen, gaat het Stadium open en krijgt Verdansk een rijdende trein.

Daarnaast wordt in Warzone Season 5 ook een nieuwe factie geïntroduceerd: Shadow Company. Die groep splintert zich af van de Allegiance en beslist op eigen houtje een hard front te vormen tegen de terroristen.

In Shadow Company zitten drie volledig nieuwe operators: Rozlin "Roze" Helms, Velikan, en Marcus "Lerch" Ortega.

Daarnaast kennen we ook al twee nieuwe wapens die hun opwachting maken: de AN94, een assault rifle, en de APC9 submachine gun. Het is zeer waarschijnlijk dat beide wapens in de Season 5 Battle Pass zullen zitten.

Over die Battle Pass gesproken: dit weekend kan je dubbele XP verdienen in Warzone en Modern Warfare zodat je nog snel de Season 4 Battle Pass kunt afronden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread