Marvel's Avengers krijgt gratis Hawkeye DLC

Een schot in de roos.

Tijdens nieuwe de War Table presentatie voor Marvel's Avengers heeft Crystal Dynamics onthuld dat Hawkeye naar de game komt als gratis DLC. Wanneer de DLC uitkomt, is nog niet duidelijk. Hawkeye beschikt uiteraard over zijn pijl en boog als wapen en krijgt een afzonderlijke reeks missies die je zowel solo als in co-op kunt spelen.

Voor het personage heeft Cyrstal Dynamics zich naar eigen zeggen vooral laten inspireren door de My Life as a Weapon comic van Matt Fraction en David Aja. De ontwikkelaar benadrukt bovendien dat Marvel's Avengers nadien nog verschillende andere gratis DLC-personages krijgt.

Daarnaast zijn tijdens War Table ook de verschillende Marvel's Avengers bèta-tests toegelicht die in augustus plaatsvinden. Tijdens de bèta kun je meer dan 20 missies solo of in co-op uitproberen in de verschillende War Zones en HARM Challenge Rooms.

Marvel's Avengers komt op 4 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Later dit jaar komt de game ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread