Sekiro: Shadows Die Twice krijgt boss rush-modus

Twee keer sterven is geen optie.

Sekiro: Shadows Die Twice krijgt op 29 oktober een gratis update voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat ontdek je via de officiële website van de game en de Activision blog.

In de nieuwe Reflection of Strength-modus krijg je de kans om het opnieuw op te nemen tegen de verschillende eindbazen. Dat is vooral een voorbereiding op de Gauntlets of Strength, waarin je meerdere bazen na elkaar moet verslaan. Daarvoor krijg je slechts één leven en geen checkpoints.

12

Daarnaast ontgrendel je via de update drie nieuwe outfits als je de game uitspeelt en je waagt aan de Gauntlets of Strength. Als laatste krijg je na 29 oktober ook toegang tot de Remnant-mode. Die laat je toe om maximaal dertig seconden gameplay op te nemen en aan andere spelers te tonen.

Dat de game erg populair is en blijft, wisten we al langer. In 2019 won Sekiro: Shadows Die Twice immers de Game of the Year prijs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread