Zo zien de Scizor VMAX en Bird Keeper cards eruit in Sword & Shield - Darkness Ablaze

Nieuwe kaarten voor de Pokémon TCG uitbreiding.

The Pokémon Company International toont twee nieuwe kaarten voor de Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Pokémon Sword & Shield - Darkness Ablaze. Het gaat om Scizor VMAX en de Bird Keeper Supporter cards.

Scizor VMAX brengt met de Max Steelspike aanval maar liefst 190 schade toe voor slechts 3 Energy. Daarnaast kan hij zich ook verdedigen met Hard Scissors waardoor hij 30 schade minder ontvangt.

Scizor

Bird Keeper is een Supporter card die je toelaat om je actieve Pokémon met eentje op je bench te wisselen én drie nieuwe kaarten uit je deck te trekken. Dat zorgt voor interessante mogelijkheden in combinatie met andere kaarten in je deck.

Bird

Sword & Shield - Darkness Ablaze is vanaf 14 augustus verkrijgbaar en introduceert nog heel wat andere nieuwe kaarten zoals 7 nieuwe Pokémon VMAX, 14 nieuwe Pokémon V- en 9 full-art Pokémon V-kaarten, 17 Trainer-kaarten, 4 full-art Supporter-kaarten en drie nieuwe Special Energy-kaarten.

Wie niet kan wachten, kan vanaf 1 augustus al de Build & Battle Box van Darkness Ablaze kopen. Die bevat vier booster packs en een evolution pack met 23 belangrijke kaarten (waarvan 1 alternate-art promokaart).

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread