Gerucht: Spider-Man: Miles Morales bevat dan toch ook de basisgame

Gebundeld of niet gebundeld?

Volgens Game Informer Magazine bevat Spider-Man: Miles Morales ook een geremasterde versie van de basisgame. Volgens het magazine maakt de remaster bovendien gebruik van alle voordelen van de PlayStation 5.

Of het gerucht klopt, is niet duidelijk. Mogelijk gaat het om een foute vertaling door het magazine. Sony en Insomniac Games reageerden voorlopig alvast niet op het gerucht.

Na de Spider-Man: Miles Morales aankondiging ontstond er al snel verwarring over wat de game precies is, een volwaardige nieuwe game of een uitbreiding. Insomniac Games liet al snel weten dat Spider-Man: Miles Morales een standalone uitbreiding is en dat de basisgame niet wordt meegeleverd. De huidige geruchten spreken dat dus opnieuw tegen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread