Call of Duty: Warzone en Modern Warfare krijgen dubbel XP-weekend

Ervaren oorlogsvoering.

Season 4 van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare loopt bijna ten einde. Daarom organiseert Infinity Ward een dubbel XP-weekend voor beide games.

Het dubbel XP-weekend start op vrijdag 31 juli om 19:00 uur en geeft je dubbele XP, dubbele weapon XP en dubbele Battle Pass tier progressie in alle multiplayer modes. In Warzone krijg je ook opnieuw toegang tot Juggernaut Royale Quads en kunnen Plunder-spelers zich terug wagen aan Blood Money Trios.

in Call of Duty: Modern Warfare zijn dit weekend dan weer de Shipment en Shoot House 24/7 playlists beschikbaar. Die twee playlist bevatten uitsluitend de gelijknamige mappen en die belonen spelers met nieuwe weapon attachments en ribbon challenges. Als laatste krijg je ook toegang tot een nieuwe playlist met de Deathmatch Domination- en Drop Zone-modes.

Valsspelen is tijdens dit weekend uit den boze, want Infinity Ward waarschuwt Warzone cheaters dat er een nieuwe banwave aankomt. Verder ontdek je in een nieuwe Warzone teaser de binnenkant van het Stadium dat bij de release van Season 5 opent.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread