Doom nu speelbaar in Minecraft

Gepixeleerde verdoemenis.

Dankzij de VMComputers mod is de originele Doom uit 1993 nu te spelen op een scherm in Minecraft.

Via de VMComputers mod is het mogelijk om in Minecraft computeronderdelen te bestellen voor een werkende computer met Windows 98. Redditor DrunkMate gaat nu een stap verder en toont via Reddit een filmpje waarin hij Doom uit 1993 speelt op zijn in-game pc.

12

DrunkMate gaat nu nog een stap verder, en probeert ook Windows XP aan de praat te krijgen op de in-game computer. Om dat te kunnen doen heb je volgens de Redditor echter een krachtige computer nodig. Java installeren lukt ook niet, want het in-game systeem vraagt om Graphic Drivers die er niet zijn.

In ander Minecraft nieuws ontdek je dat Kellog's binnenkort Minecraft ontbijtgranen uitbrengt en dat een YouTuber Minecraft uitspeelde met een piano.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread