Adebayo Akinfenwa is nog sterker in zijn nieuwe FIFA 20 Ultimate Team hero card

Maar liefst 99 Physicality

Adebayo Akinfenwa, de legendarische speler van het Engelse Wycombe Wanderers, krijgt een FIFA 20 Ultimate Team hero card, en het is één van de beste ooit.

De FUT 20 hero card van Akinfenwa heeft maar liefst 99 physicality.

Adebayo Akinfenwa staat al langer bekend als de sterkste speler in FIFA Ultimate Team. Vorig jaar kreeg de card van Akinfenwa al een strength van 97 toegewezen en stond daarmee hoger dan Wesley (Aston Villa), Kalidou Koulibaly (Napoli) en Lukaku (Inter Milan). Zij hebben elk 95 strength.

Hero cards in FUT zijn speciale edities van cards voor spelers die een uitzonderlijke prestatie neergezet hebben. Dat deed de spits van Wycombe Wanderers door vorige week tegen Oxford United FC te winnen en zijn club zo voor het eerst naar de Football League Championship competitie te promoveren.

Hij ging daarna viraal door tijdens een interview een shoutout te doen naar Liverpool-baas Jurgen Klopp.

De card is natuurlijk wel zwak op andere vlakken. Akinfenwa is bijna 40 en heeft dus een low/low work rate en maar 60 pace.

Hero Akinfenwa!!!! from r/FIFA

Akinfenwa zelf zit er echter niet mee in en is dolblij met zijn 99 physicality!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread