Balan Wonderworld aangekondigd voor 2021

Een balansloos wonderland.

Square Enix kondigt via een eerste trailer de 3D-platformer Balan Wonderworld aan. Die game komt ergens in de lente van 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X. Xbox-eigenaars kunnen bij de release genieten van Smart Delivery.

Balan Wonderworld draait rond hoofdpersonages Leo en Emma. Samen met hen reis je doorheen Wonderworld en probeer je het geluk en de balans van de harten en geesten van de inwoners te herstellen.

Dat doe je in twaalf verschillende verhalen en aan de hand van tachtig verschillende soorten kledij. Die laatste geven je bepaalde vaardigheden die je nodig hebt om de verraderlijke labyrinten door te komen.

De game wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Balan Company. Daar staan Sonic the Hedgehog-bedenkers Yuji Naka en Naoto Ohshima aan het roer. Beide heren werken zo na twintig jaar nog eens samen aan een game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Sony geeft drie gratis PlayStation VR-games weg

Ter ere van de vijfde verjaardag van PlayStation VR.

Deze games komen in oktober naar Xbox Game Pass

Met onder andere Back 4 Blood en Destiny 2: Beyond Light.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread