FIFA 21 Ultimate Team bevat co-op mode

En je progressie is overdraagbaar naar de PS5 en Xbox Series X!

Electronic Arts heeft vandaag FIFA 21 officieel aangekondigd via een nieuwe trailer. Daarnaast heeft de uitgever ook onthuld dat FIFA 21 Ultimate Team een co-op mode bevat.

Zo is het mogelijk om Division Rivals en Squad Battles samen met een vriend of vriendin te spelen en samen beloningen te verdienen. Daarnaast zijn er ook specifieke objectives voor wie de game in co-op speelt.

Daarnaast heeft EA ook bevestigd dat je FUT club progress in FIFA 21 overdraagbaar is naar de volgende console van dezelfde familie. Wie de game voor de PlayStation 4 koopt, neemt zijn FUT club dus mee wanneer hij of zij een PlayStation 5 koopt. hetzelfde geldt voor de Xbox One en de Xbox Series X.

Volgende maand onthult EA meer info over FIFA 21. In afwachting lees je hier alles over de FIFA 21 release.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread