Eerste Halo Infinite gameplay getoond

Inclusief open wereld.

Tijdens de Xbox Games Showcase is de eerste Halo Infinite gameplay getoond. In een trailer van negen minuten zien we hoe Master Chief een nieuwe Halo ring verkent. Daarbij valt ook op dat de game een veel meer open wereld dan zijn voorgangers heeft.

Volgens Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries is de Halo ring die je verkent groter dan de werelden van de afgelopen twee Halo-titels samen. Daarnaast introduceert de game ook verschillende nieuwe mechanics, waaronder een grappling hook. Die gebruik je om je snel doorheen de wereld te bewegen, maar ook om vijanden aan te vallen.

Ten slotte krijgen we in de trailer ook de bevestiging dat we het deze keer tegen The Banished opnemen. De hele campaign zal op de Xbox Series X bovendien speelbaar zijn aan 60 frames per seconde. De release van Halo Infinite staat samen met die van de nieuwe console gepland. Daarnaast komt de game ook naar de pc en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread