Zo wissel je van personage in Assassin's Creed Valhalla

CRISPRen met DNA.

Nadat Ubisoft eerder al onthulde dat je in Assassin's Creed Valhalla op eender welk moment kunt wisselen tussen de mannelijke en vrouwelijke versie van hoofdpersonage Eivor, toont de uitgever nu via een tweet ook hoe dat precies in zijn werk gaat.

In Assassin's Creed Valhalla zijn beide hoofdpersonages canon. In het menu vind je dan ook een optie genaamd 'DNA Stream Selection'. Daarmee kun je te allen tijde van geslacht veranderen. Mogelijk is het via diezelfde optie ook mogelijk om te wisselen naar personage in het heden zoals Layla.

Hoe Ubisoft beide versies van Eivor canon wil maken, ontdekken we binnen enkele maanden. De Assassin's Creed Valhalla release staat gepland voor 17 november. In afwachting vind je op onze site alvast een Assassin's Creed Valhalla preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread