Staat Kylian Mbappé op de FIFA 21 cover?

Hattrick.

Kylian Mbappé staat mogelijk op de cover van FIFA 21. Een blik op de code van de FIFA 21 gameplay reveal insinueert dat in elk geval.

Op het officiële YouTube-kanaal van EA Sports FIFA staat een livestream die aftelt tot 23 juli 17:00 uur. De ontwikkelaar zet dan vermoedelijk een nieuwe FIFA 21 trailer online met daarin de eerste gameplaybeelden van de voetbalgame.

In de metadata van de FIFA 21 reveal trailer is er interessante informatie te vinden. Zo bestaan er verschillende versies die getagged worden met de namen van verschillende topvoetballers. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk op de cover van FIFA 21 prijken.

Het gaat om Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC), Erling Braut Håland (Borussia Dortmund) en João Félix (Atlético Madrid). Waarschijnlijk pronkt Kylian Mbappé op de cover van de standaardversie en staan de overige voetballers op de covers van lokale FIFA 21-versies.

Mbappé en Felix hebben respectievelijk in 2017 en 2019 de Golden Boy Award gewonnen. Alexander-Arnold was in 2018 de runner-up, terwijl Håland dit jaar nog in de running is voor de prijs. EA Sports gaat dit jaar dus voor talent op de covers.

De FIFA 21 trailer start op hetzelfde moment als de Xbox Games Showcase en krijgt mogelijk een belangrijke plek. De FIFA 21 release is op 9 oktober 2020.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread