Rocket League komt deze zomer als free-to-play game naar de Epic Games Store

Epische verschuiving.

Rocket League komt deze zomer als free-to-play game naar de Epic Games Store. Vanaf dan kun je de game wel nog spelen via Steam, maar is hij daar niet langer te koop. Dat maakt Psyonix bekend via een nieuwsbericht.

De release van Rocket League in de Epic Games Store gaat gepaard gaat met een verbeterd hoofdmenu. Daarnaast bevat de game vanaf dan ook een herwerkte Tournament-modus, vernieuwde challenges en cross-progression.

Dankzij dat laatste krijg je de kans om je volledige inventory, Rocket Pass-voortgang en huidige rang over te dragen naar alle platformen waarop de game te spelen is.

Wie tussen nu en de release van Rocket League op de Epic Games Store de game speelt, krijgt de Legacy status. Daarvoor beloont de game je met verschillende cosmetische upgrades zoals een Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro Wheels en een Huntress Player Banner. Een nieuwe titel toont bovendien het jaar waarin je de game voor het eerst speelde.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread