Nieuwe Warzone teaser toont binnenkant Stadium

Gaat er een nuke af?

Een nieuwe teaser voor Call of Duty: Warzone Season 5 toont mogelijk voor het eerst de binnenkant van het stadium.

Call of Duty-streamer Tyler Polchow kreeg van Activision een pakketje met daarin een video. Hij toonde de video voor het eerst op zijn Twitch-stream.

De video lijkt de binnenkant van het stadium te tonen, dat vervolgens geraakt wordt door een zware explosie. Volgens fans zou dit wel eens de explosie van een nuke kunnen zijn, aangezien die al eerder werden aangetroffen in de mysterieuze Warzone bunkers.

Warzone Season 5 start op vijf augustus, en het lijkt erop dat er verschillende veranderingen op de map zullen plaatsvinden. We weten in elk geval dat er ook een rijdende trein in Warzone komt en hoogstwaarschijnlijk zullen er hints inzitten naar Call of Duty Black Ops: Cold War, de volgende Call of Duty die eind 2020 uitkomt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread