Halo Infinite box art onthuld

Zoete nostalgie.

Naar aanleiding van de Xbox Games Showcase persconferentie die morgenavond plaatsvindt, heeft Microsoft alvast de box art voor Halo Infinite onthuld. Die heeft veel weg van de box art van de oorspronkelijke Halo: Combat Evolved uit 2001.

Zo zien we opnieuw een Master Chief die in gevechtspositie naar de camera kijkt met op de achtergrond een Halo ring. Daarnaast is ook het apparaat aan de linkerarm van Master Chief opvallend. Mogelijk is dat de grappling hook die volgens geruchten zijn intrede maakt in de serie.

12

Ten slotte hebben fans ook de reflectie in de helm van het hoofdpersonage opgemerkt. Vermoedelijk vangen we daar een eerste glimp op van de vijanden in de game, The Banished.

Morgen weten we sowieso meer. De Xbox Games Showcase start om 18:00 uur. Daar krijgen we de eerste Halo Infinite gameplay te zien, maar ook meer info over tal van andere first party games van Microsoft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread