Hearthstone Scholomance Academy-uitbreiding aangekondigd

Komt in augustus uit.

De volgende Hearthstone-uitbreiding heet Scholomance Academy en is gebaseerd op de gelijknamige dungeon in World of Warcraft. Dat ontdekken we in een aankondigingstrailer en bijbehorend bericht op de website van de game.

In Scholomance Academy krijg je toegang tot het academie-hoofd Kel'Thuzad als speelbare Hero en 135 nieuwe kaarten. Onder die kaarten vind je 10 Legendary professoren en 40 Dual-Class cards die te gebruiken zijn door meerdere klassen. Bij die laatste zijn er ongeveer tien verschillende combinaties van klassen mogelijk.

Verder introduceert de uitbreiding een nieuw effect genaamd Spellburst. Zo'n kaart activeert een effect van zodra iemand een spell gebruikt. Voorbeelden van dergelijke effecten zijn schadepunten bij je tegenstander toebrengen of een Divine Shield opzetten.

Als laatste bevat de nieuwste uitbreiding ook Studies-kaarten met het Discovery-effect. Als je dat effect gebruikt, dan krijg je de kans om drie verdoken kaarten te bekijken en een ervan aan je hand toe te voegen. Daarnaast verlaag je met dat effect ook de mana cost van de volgende gespeelde kaart van hetzelfde type.

De Hearthstone Scholomance Academy-uitbreiding komt ergens begin augustus uit en is momenteel te pre-orderen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread