Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Avengers krijgt drie bèta-tests in augustus

De wraak zal zoet zijn.

Ontwikkelaar Crystal Dynamics laat weten dat Marvel's Avengers in augustus drie bèta-tests krijgt. Hoe die eruit zien, ontdek je op 29 juli om 19:00 uur in een nieuwe War Table-livestream.

De eerste bèta start op 7 augustus en is enkel voor PlayStation 4-gebruikers die een pre-order plaatsten. Op 14 augustus plant de ontwikkelaar een volgende testfase voor alle PlayStation 4-gebruikers. Pc- en Xbox One-gebruikers die een pre-order plaatsten krijgen eveneens toegang tot die tweede bèta. Een week volgt op 21 augustus de derde fase en die is voor iedereen toegankelijk.

Bekijk op YouTube

In de verschillende bèta's ga je aan de slag met single-player, coöperatieve en War Zones missies. Ook de Drop Zone missie zal speelbaar zijn en wordt in de War Table-livestream toegelicht.

De eerste War Table-stream toonde ons de belangrijkste Marvel's Avengers antagonist en onthulde dat de Marvel's Avengers verhaalmissies zich telkens op één personage focussen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties